100.000 visninger på 9 måneder

Det er nu 9 måneder siden at drengene fra Butchers & Bicycles uploadede videoen, som kan ses herunder, og åbnede deres butik her i Kødbyen. Og de har åbenbart fat i noget. De sælger flere cykler end de kan nå at lave og deres primære markedsføring har indtil nu bestået i at lægge videoen her på deres facebook-side, hvorefter den har spredt sig verden rundt gennem cykelfora, designblogs og nyhedsmedier. Og selvom antallet af visninger er stilnet af i forhold til de første par måneder, så er der gerne omkring 2.000 nye visninger hver uge. I denne weekend kom det totale antal visninger således over 100.000, hvilket ingen af os havde drømt om under optagelserne.

MK1 – Tilt-action cargo trike from Butchers & Bicycles, Copenhagen from Butchers & Bicycles, Copenhagen on Vimeo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *